Wij hebben groot nieuws!

Eind deze maand staan we met TurnoverTime op Très Chic en daar gaan we ons platform lanceren. Super spannend maar ook super leuk!

Zet 29/11 30/11 en 1/12 in je agenda en kom ons gezellig een bezoekje brengen.

POP UP YOUR LIFE!

Super dat je op onze site bent!

Met behulp van ons kennisplatform gaan we je helemaal klaarstomen voor de toekomst. Wij weten hoe de business werkt en onze ervaring in Retail en Productie gaan we met jou delen! Wil jij als ondernemer je talentvolle medewerkers naar een hoger niveau tillen? Laat dat maar aan ons over…

‘A little progress each day adds up to big results!’

Het is onze missie om jou en je team te inspireren, om jullie carrière glans te geven, te laten stralen, genieten en de klanten met open armen naar binnen te halen. Als mindexperts geloven wij in de kracht van het denken. We dagen je uit de comfortzone te verlaten, doelen te stellen en ze te bereiken. Kennis verrijken doe je niet alleen, wij gaan expertise en ervaring delen zodat het hele team een boost krijgt.

ONLINE PROGRAMMA
VERBIND-MET-JEZELF -WORKSHOP
SEVEN MINDS ACADEMY
RETREAT
MEDITATIE
BLOGS
ONLINE PROGRAMMA
PRODUCTIEREIS
E-BOOK
BLOGS
FARBE FREITAG
BLOGS

Al lange tijd had ik een enorme bewondering voor mensen die voor een groot publiek kunnen spreken. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb de cursus: ‘Spreken als TED’ gevolgd. En ineens stond ik daar, op 22 juni 2019 in Theater Het Klokhuis te Antwerpen, te speechen voor 120 mensen. Wow, wat heb ik genoten!

Geniet hier van de video!

Een inspirerende speech over de kledingbranche en de absolute noodzaak die er heerst. 

→ Lees meer over ons aanbod

Volg ons ook op Facebook, YouTube en Instagram: