27.06.2019

Een houvast vinden we fijn en belangrijk. Maar soms staren we ons er op blind. Houvast opgeven dat is pas moeilijk en dapper. Je hart volgen is niet altijd even makkelijk. En als je hart en hoofd dan ook nog eens niet op één lijn liggen, dan wordt het pas echt een uitdaging. Ik ken dat onrustige gevoel. Je wilt wel, maar je durft niet.

Het heeft mij destijds anderhalf jaar gekost om tot een besluit te komen of ik wel of niet zou beginnen aan een compleet nieuw avontuur. Diep in mijn hart was die keuze al lang gemaakt, maar ik heb eindeloos getwijfeld en gewacht om die keuze uit te spreken en de nodige stappen te ondernemen.

Toch ben mezelf zo dankbaar dat ik destijds (nu ongeveer 2 jaar geleden) de rigoureuze stap heb ondernomen om te emigreren naar de andere kant van de wereld. Geloof mij, ik heb me daarna vaak verdwaald gevoeld. Toen ik letterlijk alles had opgegeven was het even zoeken om uit te vinden wie ik was. Want wie was Bo eigenlijk zonder die leuke baan, zonder dat fijne huisje, en zonder al die lieve vrienden en fantastische familie om haar heen. Dat was pas echt TurnoverTime… Alles was nieuw, het was zwaar en super spannend. Maar man, wat heb ik er veel van geleerd!

Vandaag dus even geen mode tip, maar gewoon een persoonlijk berichtje en boodschap recht vanuit mijn hart. Wacht niet zo lang als ik heb gedaan, pak het leven met beide handen, maak van iedere dag iets memorabel, probeer zo veel mogelijk te genieten. Maar vooral; durf eens iets anders te doen, iets anders te proeven, van anderen te leren en verdiep je eens in een andere cultuur, er is zoooo veel meer in de wereld dan alleen die kleine bubbel om je heen. Ontdek, bewonder en verwonder! Het is het waard. Trust me.

Liefs Bo