Gedreven en enthousiast, met beide voeten op de grond en ondernemersbloed in onze aders is ons doel onze collega’s te inspireren.

Monique Dassen

Retail Professional, Mind-Expert & Coach

Monique is de Retail Professional van ons kennisplatform. Ze is een geboren motivator met jarenlange ervaring. Eerst als eigenaresse van een grote baan-winkel en daarna als Storemanager en Regiomanager van verschillende toonaangevende ondernemingen. Zuiver ondernemersbloed. Iedere dag bezig om dat stapje verder te gaan en de consument haar verwachtingen te overtreffen. Al haar hele carrière probeert ze het beste uit iedere medewerker te halen en met succes. Ze is een probleemoplosser en inspirator voor haar teams. Zij weet hoe de business werkt en voor welke uitdagingen jij en je team staan in de winkel. Door verschillende opleidingen heeft ze zich de laatste jaren verder ontwikkeld als mind-expert en coach. Monique is iemand die je bijstaat en handvatten geeft, die de juiste vragen stelt en je naar oplossingen stuurt om telkens weer je doel te bereiken.

Expertise:

DISC Analyse, Mystery Shopping, Klantbeleving, Retail Management, Leiderschap, Motivator en Executive Coach.

Bo Vossen

Production & Garment Professional

Bo weet alles over kledingproductie en stoffen. Na haar studie aan TMO Fashion Business School heeft ze 5 jaar als Productmanager gewerkt vanuit Nederland en productie gerealiseerd in verschillende landen. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in sourcing, maatvoering, sampling, pricing en het inkopen bij de juiste fabrikant. Allemaal met maar één doel: een commercieel eindproduct waarbij kwaliteit, marge en levertijd moeten kloppen. Ze houdt van uitdaging, is vastberaden, is doortastend en stopt niet totdat ze haar doel bereikt heeft. De wereld van kledingproductie boeit haar enorm en daarom heeft ze besloten om te verhuizen naar Azië. Na een jaar wonen en werken in China, is nu Bangladesh haar thuis. Bo heeft als motto: zonder productkennis, geen professional!

Expertise:

Kledingproductie, Stoffenkennis, Product Management, Fit-expert, Workmanship Specialist, Sourcing & Buying en Research & Development.