RetailTime

Motivating & Training

Goedendag, waar kan ik u mee helpen? Niks… wat nu? Gemiste kans.

Zo simpel kan het zijn, maar wij verwonderen ons erover hoe vaak we dit nog zien. Met Retail-Time gaan we ons juist daarop richten en jou en het team bewustmaken van de verkooptechnieken van morgen. De stenen winkel ligt onder vuur en om deel te zijn van het straatbeeld in 2030 moeten we ons vandaag al onderscheiden.

Hoe genereer je traffic, bind je de klant, maximaliseer je de bijverkoop en creëer je de ultieme beleving? Wij gaan je daarin begeleiden en coachen en laten jullie zien dat het team hier key in is!

Om tegenwoordig te verkopen moet je nu eenmaal met meer komen dan dat het leuk staat. Wij geven jou en je team kennis en tools die meteen en voor iedereen toepasbaar zijn.

Maak een afspraak en nodig ons uit om jouw winkel en je team te leren kennen. Samen zoeken we naar de pijnpunten en geven je tailormade support en persoonlijke coaching.

Succes is telkens weer opstaan zonder enthousiasme te verliezen! Succesvol zijn is zelfvertrouwen hebben en jezelf blijven ontwikkelen. De enige manier om dat te bereiken, de sleutel, ligt in je denken.

Stuur ons een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.

  ‘If you always do what you always did, you will always get what you always got.’

  Albert Einstein

  Groei en vooruitgang bieden is het doel. De mindset is de tool. Een positieve, veerkrachtige en constructieve houding is wat iedereen nodig heeft. Of je persoonlijk aan de slag wilt gaan, meer wilt leren over kleding en retail of je hele business een boost wilt geven. Een team is zo sterk als de som van ieder samen en daarom coachen wij jou en je team voor een maximaal succes. Inspireren, motiveren, kennis ontwikkelen en individuele maar ook groepsdoelen stellen; de basis. Wij bieden de methodes en technieken om ze vervolgens samen in de praktijk hard te maken. We tillen samen jouw business naar een nieuwe hoogte.

  Wij geloven vooral in persoonlijke groei, positief denken en de teamgeest. Het helpt jou te reflecteren en je team te verrijken. Jullie privé situatie is waar we starten, jullie basis. Door coaching, het stellen van doelen en handvatten te bieden geven we een duw in de rug om obstakels uit de weg te ruimen. Jullie zullen geconfronteerd worden, sterker, misschien leggen we wel een struikelblok neer! Maar alleen om jullie daarna bij de hand te nemen en jullie te leren sneller, beter en zelfverzekerder op de staan.

  Zo worden jullie zelfbewust en gaan jullie zien dat alles wat jullie (NIET) bereikt hebben een resultaat is van jullie eigen aanpak. Voor alle duidelijkheid; dat is iets positiefs! Betekend dat als we er samen aan werken om jou en je team anders te laten denken, we er ook voor zorgen dat jullie die doelen WEL bereiken. Uiteindelijk hebben we alles zelf in handen, hoe gaaf is dat?!

  Maak je keuze: