21.12.2019

Kerstmis komt steeds dichterbij en misschien kun je nog wat inspiratie gebruiken om een mooi cadeau te kopen voor jouw dierbaren. Wist je dat het sterrenbeeld van iemand veel zegt over die persoon? Maar wist je ook dat je aan de hand van iemands zijn of haar sterrenbeeld kunt achterhalen waarvan deze persoon houdt? Ik zet alle sterrenbeeld en hun wish list op een rijtje.

♑ Steenbok

De steenbok is ambitieus, georganiseerd, vastbesloten, doelgericht, praktisch en realistisch. Ze houden van technologische snufjes, iets dat van pas kan komen in hun carrière, baan of iets praktisch voor in huis. Wil je ze verwennen, kies dan voor luxe badproducten of een bescheiden geurtje.

♒ Waterman

De waterman is intelligent, rustig, eerlijk, modern en toekomstgericht. Kies voor een cadeau met wat meer diepgang, een interessant boek, of iets nieuws en aparts. Denk aan leuke gadget, aparte sokken of een etentje in een origineel en hip restaurant. Grote kans dat de Waterman in je leven een unieke stijl heeft, houd hier dus rekening mee.

♓ Vissen

De vis is gevoelig, artistiek, empathisch en attent. Vissen houden van fantasie, drama, emotie, kunst en spiritualiteit. Kies voor een cadeau in die sfeer. Een zelfgemaakt cadeau valt ook altijd in de smaak bij dit sterrenbeeld.

♈ Ram

De Ram is fel, impulsief, avontuurlijk, enthousiast en loyaal. Omdat de ram houdt van humor en barst van de energie is het een goed idee om hem of haar een workshop of doe-cadeau te geven. Materiële dingen doen hem niet zo veel dus je doet de ram in jouw leven meer plezier met ervaringen.

♉ Stier

De Stier is geduldig en betrouwbaar en daarnaast een grote liefhebber van luxe, comfort, kunst en cultuur. Ze laten zich graag lekker verwennen. Cadeaus als champagne, mooie sieraden, een etentje in een sjiek restaurant of lekkere lichaamsverzorging zijn echte topcadeaus voor dit sterrenbeeld. De typische stier zoekt altijd naar een nieuwe manier om zijn of haar leven te verbeteren of om bij te leren. En stieren werken ook graag in de tuin dus alles wat hiermee te maken heeft valt ook in de smaak.

♊ Tweeling

De tweeling is een drukke denker, ze houden van techniek en zijn analytisch ingesteld. Hen maak je het meest blij met een cadeau dat hun verbeelding stimuleert.   Een Tweeling is ook altijd druk met communiceren en het onderhouden van sociale contacten. Ideale cadeaus zijn bijvoorbeeld wetenschappelijke boeken, een mooie pen, een dagboek of iets om een spetterde party van te maken zoals een set cocktailglazen.

♋ Kreeft

De kreeft is romantisch, gezellig, gevoelig en echt echte huismus. Kreeften houden ervan om een heerlijke comfy plek van hun huis te maken. Je kunt ze blij maken met iets persoonlijks. Een handgemaakt cadeau, een romantisch boek, of een cadeau met gevoel. De kreeft maak je ook blij met iets wat eetbaar/drinkbaar is of te maken heeft met koken.

♌ Leeuw

De leeuw is ambitieus, moedig, zelfverzekerd en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Geef hen iets cadeau dat aantoont dat je evenveel om hen geeft als ze verdienen. Ze houden van extravagante dingen zoals mooie sieraden of kleding. Maar zijn ook liefhebber van een gokje dus misschien kun je ze een kraslot schenken. Maar wil je echt scoren ga dan voor een eetbaar cadeau.

♍ Maagd

De maagd is elegant, stijlvol, ijverig, efficiënt en goed georganiseerd. Het is een echte fashionista en is gek op schoenen. Daarnaast houden ze ook van praktische functionele cadeaus, of iets voor de persoonlijke verzorging of goede gezondheid. Denk aan mooie agenda, dagje sauna of keukenapparatuur.

♎ Weegschaal

De weegschaal is erg sociaal, stijlvol, romantisch en houdt van mooie dingen. Ze zijn gek op inrichten en hun huis ziet er dan ook altijd piekfijn uit, maar ze hebben een bijzondere stijl. Iets voor in huis is dus leuk idee, maar een cadeaubon is misschien een betere optie zodat ze het zelf kunnen uitzoeken. Of ga voor een sensueel cadeau, mooie bloemen, leuke hebbedingen of een romantisch uitje.

♏ Schorpioen

De schorpioen is gevoelig, vastberaden, reislustig houdt van exclusieve dingen en het geheimzinnige dingen in het leven. Ze zijn moeilijk te doorgronden. Je kunt hen blij maken met spirituele cadeautjes, een spannend boek, tactisch spel of iets lekker sexy’s zoals exclusieve lingerie.

♐ Boogschutter

De Boogschutter is leergierig, avontuurlijk, energiek, trendgevoelig en filosofisch. Een interessant boek om hun kennis te vergroten valt vaak in de smaak. Maar ze houden ook van plezier, een dagje of nachtje weg of mooie fotoalbums gevuld met mooie herinneringen en de belangrijke mensen in hun leven.

Veel shop plezier! En laat ons zeker weten of de cadeautjes in de smaal vielen.

Liefs

Bo en Monique

Veel shop plezier! En laat ons zeker weten of de cadeautjes in de smaal vielen.

Liefs

Bo en Monique