31.06.2019

Shop till you drop… Een nieuw jaar dus misschien heb je wel nood aan een nieuwe garderobe. Gelukkig is de uitverkoop periode weer aangebroken dus kun je jouw favoriete items met korting kopen.

Zie hier een paar do’s en don’ts die er voor zorgen dat jouw shop-trip een succes wordt:

👎 Het pashokje overslaan
Ook al staat er een rij of is het poepie druk, pas altijd je kleding voordat je deze koopt. Op een hanger kan het kledingstuk er nog zo leuk uitzien, maar dat wil niet zeggen dat de kleur of het model jou mooi staat. Daarbij kan niet alle kleding die gekocht is in de sale omgeruild worden.

👎 Online shoppen
De pakketbezorgers zijn afgelopen feestdagen al zo ontzettend druk geweest om al die pakketjes en cadeautjes op tijd te bezorgen. Gun ze wat rust. Ga voor een echte shopping experience, lekker rondwandelen in de stad, een kopje koffie en rond neuzen in de winkel. Verspil je tijd niet aan eindeloos naar je scherm turen, en uiteindelijk alsnog teleur gesteld worden omdat de online bestelde kleding niet aan je verwachting voldoet.

👍 Koop bewust
Van al die koopjes kun je nogal hebberig worden, maar bedenk je vooraf waar jouw kledingkast echt nood aan heeft. Ga voor goede basis stuks. Een verantwoorde aankoop kun je minimaal met 3 andere kleding stukken uit jouw kast combineren. Ben je op zoek naar een specifiek item om je look af te maken, neem datgene waar het bij moet passen dan mee naar de winkel. Zo kun je miskopen voorkomen.

👍 Blijf trouw aan jezelf
Koop kleding die bij jouw stijl en lichaamstype past. Koop items waar je blij van wordt omdat ze bij je persoonlijkheid passen. Je hoeft echt niet iedere trend die je in magazines en bij influencers ziet volgzaam te adopteren.

👍 Besteed aandacht aan kwaliteit en pasvorm
Wist je dat een we een gratis E-book hebben geschreven over hoe jij goede kwaliteit en pasvorm kunt onderscheiden? Laat je email adres achter en ontvang ook de leuke video’s vol tips live vanuit mijn eigen kledingkast.