01.05.2019

Trend alert heren!!

Jullie dachten toch niet dat ik jullie vergeten was. Vandaag ook voor jullie een trend report what to wear this summer. Get inspired!

Dress up! Pakken, kostuums en elegante combinaties. Deze zomer mag het allemaal wat meer chic en opgekleed. Het pak is deze zomer niet weg te denken uit je kledingkast. Dan hebben we het natuurlijk niet over een saai business suit of begrafenis kostuum. Nee, het mag wat uitbundiger. Gekke kleuren en pasvormen, zelfs wrapmodellen zijn hot. Double breasted is deze zomer trouwens super trendy! Let op, als je een buikje hebt, is dit misschien niet de aller beste keuze. Maar deze zomer kun je je vest wel gewoon open laten voor een lekkere casual look. De echte hot boys onder jullie mogen hun shirt (hemd) in de kast laten hangen want op de runway zagen we super veel blote borstkasten. 

Bye bye boring shirt. Lichte blauwe saaie shirts zijn verleden tijd. Deze zomer mag het meer high fashion, dus maak gerust een statement. Bijvoorbeeld met gekke elementen zoals een vreemde mouw of interessante kraag. En als je dacht dat grove ruiten meer voor de winter zijn dan heb je het mis. Patchwork is trouwens ook helemaal terug van weg geweest.

Mix & match patterns! Net als bij de dames zien we veel prints in heldere, gewaagde en levendige patronen. Van barok, camouflage tot iconische cartoon prints, combineer ze met elkaar want alles kan en mag. Voor de echte mooie zomerdagen kies je voor een short of extra korte broek. Never skip a legday again and show them off.

Green is the new black! Geen catwalkshow zonder fluor neon groen, maar dit is voor velen van ons toch iets te opvallend. Gelukkig zien we ook veel andere tinten waaronder mijn favoriet salie groen.

Lets talk accessories. Halleluja dames, goed nieuws! De heren mogen deze zomer hun spulletjes in eigen handtas bewaren. Yes, jullie hebben mij goed gehoord! Een trend waar ik iets minder fan van ben: de sandalen. We zagen ze in alle vormen en maten. Maar als je er toch voor kiest om mee te gaan met deze hype, breng dan zeker eerst een bezoekje aan de pedicure. And last but not least, snel last van een zonnesteek? No problem, koop deze zomer een hippe vissershoed.