Workshops

Coaching & Training

Investeer in je winkel en volg samen met je team een van onze workshops. Dit is de ideale manier om in een korte tijd veel kennis en inzichten op te doen. Jullie komen binnen met vragen en gaan naar buiten met antwoorden. Doordat we in groepsverband te werk gaan, kun je van elkaar leren. Maar misschien nog wel belangrijker, je kunt ervaringen delen want je bent niet alleen, jij bent niet de enige die worstelt met bepaalde problemen. En… vaak ontstaan uit deze intieme dagen met elkaar mooie vriendschappen.

3 redenen waarom een workshop de beste keuze is voor jouw team:

1. Doen

Geen eindeloze uitleg en saaie informatie, maar interactieve oefeningen. Je leert het meeste door iets te doen. In onze workshops mag en kan je actief participeren in plaats enkel passief luisteren.

‘What we learn to do, we learn by doing’

Thomas Jefferson

2. Inspiratie 

Onze workshops zijn de plek bij uitstek om geïnspireerd te raken door de andere deelnemers. Het is een veilige omgeving om je open te stellen. Uiteindelijke hebben we allemaal het zelfde doel; in onszelf investeren en een beter versie van onszelf worden.

‘There are people in your life whom you unknowingly inspire simply by being you’

Unknown

3. Fun 

In de workshops geven we je tips en tools om anders naar zaken te kijken of er mee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’.

‘Having fun is the best way to learning’

Einstein